Leteči krožnik UFO

  • 14.99€ 24.99€
  • Brez DDV: 12.29€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 0918

Razpoložljive možnosti

Količina:

1. DEFINIRANJE NLP leteče žogice: Potrebno je le nežno metati infrardeče NLP igrače, ki jih uporabljate napredno induktivno vzmetenje, zaščito pred trkom in LED infrardeči senzor, ki lebdi v zraku, da lahko začne takoj leteti.

2.INFRARIRANA TEHNOLOGIJA SENZORSKEGA POVEZAVE: Vsebuje infrardeče zaznavanje izogibanja oviram hold držanje nadmorske višine zračnega tlaka, gravitacijsko zaznavanje itd. Infrardeče igrače NLP je na dnu in okoli njega, občutljive so za zaznavanje bližnjih predmetov in programirane se premikajo od njih.

3. VARNOSTNI IN NOSEČNI INFRIRED NFO IGRAČE: Propeler je bil obložen s fleksibilno mrežno pregrado, brez dotika, ki ščiti otroške oči in kožo pred poškodbami. Infrardeče igrače za NLP je brezhibno polnjenje USB za neskončno zabavo!

4. VARNOST IN OKOLJE - PRIJATELJ: Infrardeče igrače NLP prevzamejo prožen ABS material za izboljšanje odpornosti proti trku. Zasnovan za gibanje, ki je občutljiv na gibanje, pustite oviro, preden se zrušite nanjo.

5.POPESTRITE veselje do življenja: Infrardeče igrače NLP so najboljše darilo za otroški rojstni dan ali darilo za dopust. Lahko se igrate z mnogimi ljudmi in se zabavate skozi roke med družino in prijatelji. Oblika modre kroglice bo oddajala svetlo sijoče in barvita svetloba, ko leti, Ponoči je res kul.

Opozorilo!

Primerno za starost otrok 12+!
Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha