Dostava

1. Zavezujemo se, da bomo blago oziroma storitev dostavili v dogovorjenem času. Rok za dostavo naročenih izdelkov je 1-8 dni od datuma prejema naročila. Stroški dostave so zaračunani po ceniku GLS-a in jih krije naročnik oz. kupec

Naročilo izdelkov je možen tudi preko telefona 040/303-613 ali emaila info@hipertrade.si.

 2. Dostavo izdelkov vršimo tudi preko dostavne službe GLS Slovenija. 

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Práv tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z Vami o načinu dostave. 

 V primeru, da NE želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletni strani GLS Slovenije izberete tudi eno izmed parcel Shop enot v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno Ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vase  ime in priimek,ter naslov izbrane Parcel Shop enote. 

 Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali  s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam  bodo zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43% od zneska odkupnine, za katero vam  bo GLS kurir izdal račun. 

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne Informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drugi naslov (Kjer boste v času dostave dosegljivi).

Po vasi želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližji Parcel Shop (paketno TRGOVINO) Kjer lahko paket prevzamete sami ob predložitvi številke psketa in osebnega dokumenta.

Cenik dostave paketov

Cenik dostave paketov na območju Slovenije:

Teža paketa - Cena v EUR

  • Paket do 2kg  3,99€
  • Paket do 5kg  6,00€

Cenik dostave EU:

Teža                 območje SLO     sosednja Evropa      centralna Evropa         bližnja Evropa         daljna Evropa

Paket do 2kg            3,99€              11,00€                       17,00€                          20,00€               30,00€

Paket do 5kg                  6,50€                    18,00€                               29,00€                               35,00€                   55,00€

   

„Sosednja“ Evropa

  • Slovaška, Avstrija, Češka, Italija, Madžarska,Hrvaška 

„Centralna“ Evropa

  • Nemčija, Poljska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg

„Bližnja“ Evropa

  • Danska, Francija, Velika Britanija, Irska, Romunija, Bolgarija

„Daljna“ Evropa

  • Španija, Portugalska, Švedska, Finska, Estonija, Litva, Latvija


Vse navedene cene vključujejo DDV.

S 1.4.2019 bo partner GLS-aPETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Ker želimo kupcom, ki bo prevzel paket na bencinskem servisu PETROL, povrniti vsaj del ali še malo več tega dodatnega zneska, smo pripravili dobropise v vrednosti 1,00 € v obliki kode za popust pri pošiljanju paketov za vsak paket, ki ga bodo prevzeli na PETROL-u. Koda za popust je GLS številka paketa. Potrošnik jo vpiše v GLS spletni trgovini: Posljipaket.si. Koda je veljavna za eno naročilo v roku enega meseca.